reklama 11B

Re-live: Debata o kategorizaci skokových jezdců nabídla řadu názorů

ikonka

Redakce Jezdci.cz, EquiTV a EquiRadia připravila ve spolupráci s Českou jezdeckou federací veřejnou debatu o navrhované kategorizaci skokových jezdců. Pokud jste ji neměli možnost sledovat v úterý 29. srpna živě, můžete se podívat na její záznam.
28.08.2023 17:26  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12C
 
Pracovní skupina vytvořená Výkonným výborem České jezdecké federace představila v nedávné době návrh kategorizace skokových jezdců. Na základě této skutečnosti připravila redakce Jezdci.cz, EquiTV a EquiRadia moderovanou debatu, která se po dohodě se zástupci ČJF uskutečnila v úterý 29. srpna od 17:00 hodin v aule České unie sportu v Praze na Strahově. 
 
K debatě byli přizváni jak předkladatelé návrhu kategorizace, tak zástupci vedení ČJF, skokové komise či komise pořadatelů, ale také veřejnost. Zapojit se mohli nejen všichni přítomní, ale i diváci, kteří si pustili on-line přenos prostřednictvím EquiTV.cz. Záznam debaty je možné si poslechnout také v audio verzi na EquiRadiu.
 
 

 
Na webu Jezdci.cz se také každý mohl zapojit do veřejné ankety. Redakce zmíněných médií žádala jezdeckou veřejnost, aby v ideálním případě hlasovala v anketě na Jezdci.cz až po zralé úvaze, tj. po prostudování předložených materiálů, které jsou dostupné v PDF souborech ZDE a TADY, případně až v průběhu živé debaty. Každý uživatel mohl hlasovat pouze jednou. 
 
Ilustrační foto: Josef Malinovský
 

Souhlasíte se zavedením kategorizace skokových jezdců?

celkem hlasů: 334

Hlasování skončilo.

Ano, s předloženým návrhem souhlasím. 71 / 21.26%
Ano, ale návrh by měl ještě projít úpravami. 86 / 25.75%
Neumím si nadále udělat na toto téma vlastní názor. 13 / 3.89%
Ne, se zavedením kategorizace skokových jezdců nesouhlasím. 164 / 49.1%



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }