reklama 11C

Video reportáž z finále GCL Super Cupu 2018

ikonka

Sportovní tečkou za galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs bylo finále Super Cupu pro nejlepších šest týmů. Montreal Diamonds a London Knights ovšem vypadly hned úvodu této dvoukolové soutěže. Podívejte se na video reportáž!
17.12.2018 16:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
 
Přišli tak o možnost bojovat o větší část z celkové dotace 6 milionů a 400 tisíc eur. Scandinavian Vikings nasbírali v prvním kole 24 trestných bodů. Přestože v druhém již nechybovali a připsali si jen 3 trestné body za překročení času, na lepší než 4. řádek výsledkové listiny to nestačilo. O jeden jediný bod se probojovali na stupně vítězů Paris Panthers.
 
Hlavní pozornost v druhém kole se ovšem upínala na dva celky, na jejichž kontě bylo po prvním kole 8 trestných bodů. Valkenswaard United reprezentovaní Markusem Ehningem, Bertramem Allenem a Albertem Zorzim si napodruhé připsali 9 bodů, a tak již jen museli čekat, jak na to odpoví Madrid in Motion. 
 
Marc Houtzager, Maikel van der Vleuten i Eduardo Alvarez Aznar dokázali překonat všechny překážky bez shození, byť si každý zapsal 1 trestný bod za čas. V součtu však na jejich kontě bylo jen 11 bodů a bylo tak jasné, že jsou historicky prvními vítězi Super Cupu Global Champions League. Kdo na jejich úspěch naváže, o tom se rozhodně již za necelý rok opět v Praze!



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE