reklama 11B

V roce 2020 neproběhne ani voltižní MS seniorů a ME juniorů ve Flyinge

ikonka

Další velký sportovní mítink, který padne na oltář koronaviru, je mistrovství světa seniorů a mistrovství Evropy juniorů ve švédském Flyinge na přelomu července a srpna 2020. Organizační tým považuje vzhledem k situaci konání této akce za rizikové.
09.05.2020 12:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Mnoho zemí má nadále omezení týkající se výcviku jezdců a koní a cestování, soutěže jsou zakázány a nemohou se shromažďovat větší davy. Všechny tyto okolnosti vyhodnotil organizační výbor mistrovství světa seniorů a mistrovství Evropy juniorů ve švédském Flyinge jako rizikové a rozhodl se tuto akci na přelomu července a srpna 2020 neuskutečnit.
 
"Je nám velice líto, že jsme nuceni mítink zrušit. Od přidělení této akce před třemi lety jsme tvrdě pracovali na přípravách a sestavili zkušený organizační tým. Navíc Flyinge je skvělé místo pro tento typ mistrovství," vyjádřil se k situaci předseda organizačního výboru Ted Velander.
 
Zrušení akce podporuje také švédská národní jezdecká federace, přestože si je vědoma, jak smutné je rušit mistrovství zejména ve sportu, který spojuje tolik mladých lidí.
 
Zdroj: tisková zpráva organizačního výboru voltižního šampionátu ve Flyinge
Foto FEI/Łukasz Kowalsk



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }