reklama 11A

Tento týden: Češky v zahraničí, dostihové překvapení a galavečer ČJF

ikonka

V ČR panují mrazy, a tak se za sportovními zážitky musíme přesunout na jih. Ve 4. týdnu čekají české jezdce starty v Emirátech a ve Španělsku. V dostihovém sportu se dozvíme první nápovědu, kdo by měl usilovat o vítězství v klasických dostizích.
21.01.2019 15:32  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

Čeští jezdci se představí na dvou parkurových akcích. Zuzana Zelinková, Emma a Charlotte de Moussac budou závodit na CSI3* ve španělské Olivě, Markéta Šrámková je nahlášená do jednohvězdových soutěží tamtéž. 
 
Ve Spojených arabských emirátech setrvává od začátku měsíce Anna Kellnerová. Za sebou už má závody v Abu Dhabi a Dubaji. Ve dnech 24. - 26. ledna bude skákat na CSI3* v Sharjah.
 
Pokračuje halový Světový pohár ve skákání a drezuře. Obě disciplíny bude tentokrát hostit Amsterdam. Závodí se od 24. do 27. ledna.
 
Čtvrtek 24. ledna je prvním klíčovým datem v českém dostihovém sportu. Uzávěrku přihlášek má všech pět klasických dostihů: Jarní cena klisen, Velká jarní cena, České derby, Oaks a St. Leger.
 
V sobotu 26. ledna se poběží v americkém Gulfstream Parku třetí ročník Pegasus World Cupu. Ten se před dvěma lety díky celkové dotaci 12 milionů dolarů stal nejbohatším dostihem světa, letos však byla částka snížena na 9 milionů dolarů.
 
Závěrem máme pro vás tip na společenskou událost. Česká jezdecká federace bude 26. ledna v Národním domě na Vinohradech v Praze vyhlašovat nejúspěšnější jezdce a koně uplynulé sezony. Pokud chcete sportovní hvězdy vidět v „gala“, nenechte si ujít Galavečer České jezdecké federace.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE