reklama 11D

Sobota ve Francii a Belgii: Emma sedmá ve 145ce, Řezníček na startu GP

ikonka

Na CSI ve francouzském St. Tropez a belgickém Oppglabbeeku startují české dvojice. V rámci sobotního programu francouzských závodů si Emma Augier de Moussac dojela ve stopětačtyřicítce pro 7. místo. Martin Řezníček startoval v GP při CSI1* v Belgii…
20.04.2019 19:35  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Emma Augier de Moussac ani v sobotu nechyběla v nejnáročnějších soutěžích CSI4* St. Tropez. V sedle J.S.C. Chacco Dii se radovala ve stopětačtyřicítce z konečného 7. místa. Na parkuru vysokém 150 cm sedlala klisnu Courage, se kterou protnula cílovou pásku s osmi trestnými body.
 

Napsali jsme: Řezníček v Opglabbeeku přidal další výhru v kvalifikaci do GP
 

V Belgii sbírá jeden úspěch za druhým s českou vlajkou Martin Řezníček. V sobotu se uskutečnila soutěž Grand Prix při CSI1*, kde samozřejmě český reprezentant nemohl po předchozím vítězství v páteční kvalifikaci chybět. Bohužel se ho tentokrát na parkuru vysokém 135 cm štěstí nedrželo a spolu s Clintin počítal v cíly základního parkuru osm trestných bodů.

Bezchybného výsledku ale Martin Řezníček dosáhl v náročnější soutěži, kde překážky měřily 145 cm a konala se v rámci CSI2*. Spolu s Coolmanem 68 po jedné chybě bral 15. příčku výsledkové listiny.

 

Kompletní výsledkové listiny ze St. Tropez najdete TADY, z Opglabbeeku TADY

ilustrační foto: archiv Martina Řezníčka





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE