Obrazem: Koně v Lysé opět plní ochozy. Akční přehlídka jejich využití

ikonka

Výstava koní a veletrh všeho, co k nim patří. Tradiční označení akce Kůň na výstavišti v Lysé nad Labem, která je dnes především show programem pro rodiny s dětmi. V hale C diváci mohli sledovat, co všechno se s koňmi dnes dá praktikovat.
25.09.2021 15:09  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB


 
V jezdecké aréně, která vyrostla v hale C na lysolabském výstavišti, je v těchto dnech opět k vidění pestrá paleta zástupců různých plemen koní. Jejich chovatelé či majitelé je předvádějí nejen v chovatelských ukázkách, ale také v odpoledním show programu akce Kůň 2021. 
 
Některá jezdecká vystoupení jsou opravdu obdivuhodná, jiná se snaží upoutat pozornost alespoň zajímavými kostýmy a samotnou podstatou nevšedních plemen koní. Především laické publikum však musí být z nevšední podívané nadšeno, zejména pokud na Koně do Lysé nechodí každý rok a jednotlivé účinkující si nepamatuje z let předešlých. 
 

Psali jsme: Kůň 2021 v Lysé: Tradiční denní program a večerní koňská ABBA galashow

 
Připravili jsme pro vás výběr z fotografií z odpoledního bloku. Pořídil je reportér Dalibor Gregor, jenž se fotografování koní věnuje již 30 let a toto letošní jubileum si připomíná právě na výstavišti v Lysé nad Labem. 
 
Výstava Kůň 2021 v Lysé nad Labem trvá až do neděle. V sobotu od 19:00 hodin proběhne druhá Večerní koňská ABBA galashow doprovázená audiovizuálními efekty a živou hudbou.
 
Foto: Dalibor Gregor