reklama 11D

Mistrovské Martinice: Bielíková TOP mezi jednotlivci, Opatrný 2x čistě

ikonka

Nejlepší výkon v prvním kole kategorie jednotlivců při mistrovství České republiky v parkurovém skákání předvedla v pátek odpoledne na martinickém kolbišti jediná žena na startu – Nikola Bielíková. Nechala za sebou i bezchybného Aleše Opatrného.
26.07.2019 14:13  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D

 
Zahajovací kolo hlavní kategorie mistrovské soutěže v parkurovém skákání bylo postaveno na stupni obtížnosti T* a kurz s překážkami do 145 centimetrů dokončilo bez penalizace osm dvojic. Další čtyři si nesou do druhé části jeden trestný bod za překročení času. 
 
Ani s jedním ze svých svěřenců nechyboval Aleš Opatrný. Se Sangris Boyem nejprve dojel v čase 77,26 sekundy, což je šestý nejlepší výkon, s Forewerem 1 byl ještě o dvě vteřiny rychlejší. Časomíra mu ukázala hodnotu 75,32. Rychlejší byl pouze Marek Hentšel s Trend Densendamem Z a Nikola Bielíková s Carthinjem. Ta dojela do cíle v čase 74,47 a zvítězila tak v otevřené soutěži. Druhý umístěný Marek Hentšel měl čas 74,76. Na třetím místě v samostatném hodnocení otevřené soutěže skončil v čase 76,66 sekundy Marek Klus v sedle Carebise, Opatrný totiž startoval pouze v rámci mistrovského klání.
 

 

 

 

 

 
Žádné bodové zatížení si do druhého kola nenesou ještě Jan Štětina s Cabaretem S, Ladislav Arient s Apollem 6 a Jan Chýle na hřebci Cool Paradise. Jeden trestný bod ztěžuje situaci čtveřici jezdců, jimiž jsou Ondřej Nágr s D.Amelusinou R 22, Rudolf Doležal s Quattro Centem, loňský vicemistr republiky Sergej Motygin s Dylanem a Přemysl Adam s Cachasem. 
 

PSALI JSME: 22 žen bez chyby, Hentšel vítězem pátečního S**

 
Mistrovství České republiky 2019 v parkurovém skákání jezdců do 25 let, žen a jednotlivců se koná v Martinicích u Březnice od 25. do 28. července. Podrobnosti k této akci najdete nejen na webu www.csi-martinice.cz, ale také na fanpage, k níž se můžete připojit prostřednictvím internetové adresy www.mistrovskemartinice.cz.
 
Své příspěvky na sociálních sítích související s parkurovým mistrovstvím České republiky či Mistrovskými Martinicemi nezapomeňte označovat hashtagy #mistrovskemartinice a #MCRskoky.
 
Foto Josef Malinovský




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE