Kros zamíchal pořadím Zlaté podkovy v Humpolci. Vede Lucie Příhodová

ikonka

V sobotu 20. srpna pokračovalo v Humpolci finále seriálu Zlaté podkovy ve všestrannosti. Terénní jízdy zamíchaly pořadím hlavní kategorie, ve které se do průběžného vedení dostala Lucie Příhodová s valachem slovenského teplokrevníka Cry Boyem.
20.08.2022 20:22  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB


 

Humpolec hostí od 19. do 21. srpna finále 57. ročníku Zlaté podkovy ve všestrannosti. V nejvyšší kategorii na úrovni CCN3* vedla po úvodní drezuře Eliška Orctová s Kireou, té ovšem sobotní kros nevyšel a klesla hluboko do pole účastníků. Zaváhání využila původně druhá Lucie Příhodová v sedle Cry Boye a dostala se do vedení. Za ní je před závěrečným parkurem Diana Lochmanová se Simonem a třetí místo drží Miroslav Trunda s Manorem.
 
Ve Stříbrné podkově je po dvou dnech na první příčce Kristýna Kačírková s Diadémem, na druhé pozici se drží Adéla Svobodová na koni Double Clear SL. Třetí je Šárka Štvánová s Visty.
 
Vypsaná je také Stříbrná podkova II, v níž je průběžně první Eliška Orctová. Ta startuje v této úrovni na Guintilianovi. V Bronzové podkově půjde do nedělního parkuru jako lídr Kristýna Přikrylová s Lowenem a Křišťálovou podkovu vede dvojice Nikol Raidová a Santinus.
 
V neděli 21. srpna proběhne skoková zkouška, která rozhodne o letošních šampionech Zlaté podkovy. 
 
Foto: Marcel Runštuk







Související informace