reklama 11C

Česká radost při sobotní GC PlayOffs TV objektivem

ikonka

Sobotní Super Grand Prix při Global Champions PlayOffs v pražské O2 areně předcházela soutěž jednotlivců s výškou překážek 150 centimetrů, v níž se představili ve čtyřicetičlenném startovním poli i oba dva čeští jezdci Aleš Opatrný a Anna Kellnerová.
16.12.2018 09:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 

 
 
Pro Aleše Opatrného to byl první a zároveň poslední start během tohoto mítinku. Už to vypadalo, že dokončí celý parkur čistě, ale nakonec přišla chyba na posledním skoku, který znázorňoval Karlův most. VDL Fakir pravou přední nohou lehce ťukl do horního prkna, což znamenalo 4 trestné body a nemožnost startovat v rozeskakování bezchybných dvojic.
 
Anna Kellnerová s desetiletým Silverstonem G zvládla všechny nástrahy parkuru bez jediného zaváhání a mohla se tak utkat o přední příčky s dalším tuctem dvojic. Ani napodruhé nezaznamenala žádnou penalizaci a s časem 34,53 sekundy obsadila krásné 5. místo.
 
Před ní se umístili Brazilec Marlon Modolo Zanotelli, Švýcar Pius Schwizer, Nizozemec Maikel van der Vleuten a Němec David Will. Ten byl o necelé dvě vteřiny rychlejší než Kellnerová. Česká reprezentantka se však od domácího publika dočkala jednoznačně největšího aplausu, a tak neskrývala radost i dojetí.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE