reklama 11D

Anna Kellnerová je zpět v sedle. Závodit bude poprvé v St. Tropez

ikonka

Parkurová jezdkyně Anna Kellnerová již opět usedla do sedla svých koní a připravuje se na první starty po závodní pauze. Představit by se měla v soutěžích CSI2* při mezinárodních skokových závodech v St. Tropez konaných v druhé půlce září.
02.09.2019 15:31  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Návrat do sedla oznámila Anna Kellnerová prostřednictvím svého účtu na Instagramu před pár dny. Na koních neseděla téměř čtyři měsíce po úraze způsobeném během květnového mítinku Global Champions v Madridu. Již tehdy svým fanouškům vzkázala, že by chtěla usednout zpět na koně zhruba do čtvrt roku. 
 
O měsíc později se již v předběžných plánech české jezdkyně rýsovala možnost jejího startu v soutěžích kategorie CSI2* v rámci některé ze zářijových zastávek Global Champions. V úvahu připadal buďto Řím, nebo St. Tropez. 
 
To, že vše jde relativně dle předpokladu, potvrzuje čerstvě publikovaný přehled českých jezdců na mezinárodní závody v devátém měsíci. Anna Kellnerová je přihlášena do soutěží CSI2* konaných v St. Tropez v druhé polovině září. 
 
Jaké jsou další plány Anny Kellnerové i v rámci týmu Prague Lions, to by se parkuroví příznivci společně se zástupci médií měli dozvědět v úterý 3. září po 13. hodině, kdy v hotelu Four Seasons proběhne tisková konference k blížící se galashow světového parkuru Global Champions Prague Playoffs 2019 v libeňské O2 areně.
 
Tiskové konference se zúčastní předseda organizačního výboru Jan Andrlík, sportovní ředitelka Markéta Šveňková, manažerka týmu Prague Lions Jessica Kürten a jezdci Anna Kellnerová, Niels Bruynseels, Gerco Schröder, Marc Houtzager, Wilm Wermier a Marco Kutscher. 
 
Internetová televize EquiTV.cz bude konferenci přenášet živě na svých stránkách www.equitv.cz.
 
Archivní foto David Horváth / CET




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE