reklama 11B

Zimní jezdecká liga 2018 ve skocích po 1. kole

ikonka

Letošní novinkou, která vznikla vedle již tradičního Zimního jezdeckého poháru ČJF 2018, se stala Zimní jezdecká liga. Vedle individuálního žebříčku při ZJP tak mají nyní jezdci šanci bojovat i v rámci svého klubu, respektive subjektu ČJF…
06.02.2018 08:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Z každé bodované soutěže Zimního jezdeckého poháru ČJF 2018 získává celkem deset nejlepších subjektů ČJF body do žebříčku. Ve skocích tak v rámci každého kola mohou jezdci získat body ze tří soutěží.

První kolo se tak zároveň se Zimním jezdeckým pohárem konalo v Královicích. Do čela Zimní jezdecké ligy 2018 se dostal Jezdecký klub Mělník, když mají jeho zástupci na kontě celkem 22 bodů. Hned dvakrát dosáhla na bodovanou příčku Denisa Vegrichtová. Ve velké túře na parkuru S* totiž skončila druhá a na parkuru L*, který se jel jako malá túra, pak předvedla třetí nejlepší výkon. Zasloužila si tak 9 a 8 bodů. Dalších pět pak přidala v pony soutěži Rozálie Sovová.

Na druhé místo se dostal klub Pegas Děpoltovice. Body zajistila tomuto klubu Jennie Kasová, a to ze soutěží L* a S*.  V rámci malé túry si připsala devět bodů a v závěru dne přidala dalších šest.

Celkem jich tak tento klub obdržel patnáct, což je pouze o jeden bod více než v případě třetí příčky, kterou si drží Jezdecké Centrum Zájezd. Plný počet deseti bodů zajistil z hlavní soutěže na stupni S* Václav Studnička. Další čtyři pak přidala Emma Sophia Španko. 

Kompletní žebříček najdete na adrese www.jezdeckypohar.cz




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE