reklama 11C

Vachutka vítězem nedělního závěru v Olomouci

ikonka

V olomouckém areálu se během neděle 15. dubna uskutečnily celkem čtyři skokové soutěže. Nejvyšším parkurem byla soutěž S** jedoucí se na čas, kde se z šesti bezchybných nejvíce dařilo Ladislavu Vachutkovi. Ten sedlal koně Vanilla…
15.04.2018 18:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Závěrečný parkuru stupně S** absolvovalo celkem 30 dvojic. Pouze šesti jezdcům se podařilo dokončit soutěž bezchybně, a ti si tak rozdělili mezi sebou příčky nejvyšší. V soutěži na čas se nakonec radoval z první pozice Ladislav Vachutka, který s koněm Vanilla absolvoval připravenou trasu parkuru v čase 55,27 vteřiny.

Nejblíže se k němu dostal Zdeněk Žíla s koněm Loveen Monet, přesto však ztrácel na vítěze téměř vteřinu.  Zároveň však pouze tito dva jezdci dokončili tento parkur bezchybně a v čase kratším, než je 60 vteřin. Elitní trio uzavřel Michal Žilinský s koněm Kaira. Ten potřeboval k zajetí dané trasy 60,38 vteřiny.

Tomuto závěrečnému parkuru předcházela soutěž L**, která byla taktéž hodnocena na čas. Vítězem se stal Milan Klár s Rapsodií 1, v tomto případě však na předních místech rozhodovaly pouhé desetiny vteřiny. Těsně druhá skončila Lenka Vachutková a Kornet 1.

 

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE