reklama 11D

V Irsku startuje parkurové ME mladých kategorií

V irském Millstreetu začíná v úterý 26. července mistrovství Evropy v parkurovém skákání dětí, juniorl a mladých jezdců. Česká republika na něm má zastoupení ve všech kategoriích. Co čeká naše reprezentanty v nejbližších dnech…?
26.07.2016 09:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V Irsku bude v kategorii mladých jezdců závodit Anna Kellnerová s Classicem. Foto: Kateřina Návojová

Do Irska vyrazily reprezentovat Českou republiku tři jezdkyně. V kategorii dětí bude závodit úřadující mistryně republiky Anna Lani Novak s Tavetou HS, juniorské soutěže pojede Francesca Kolowrat-Krakowská  s Frascati Van Ter Hulst, která je také držitelkou zlata z letošního MČR. Do třetice nastoupí Anna Kellnerová s Classicem do kategorie mladých jezdců.

V úterý 26. července zahajují děti první kvalifikací jednotlivců. Ve čtvrtek se pak koná první kolo soutěže týmů a zároveň druhý individuální kvalifikace, a následně hned ve stejný den se uzavřou týmy a jednotlivci pojedou další kolo na stejném parkuru. Medaile v družstvech dětí se tak rozdají 28. července, finálová dvoukolová soutěž jednotlivců se koná v sobotu 30. července.

Junioři začínají prvním parkurem ve středu, v pátek se pak jede první i druhé kolo týmové soutěže, a obě kola jsou zároveň určená i jednotlivcům. Finále se koná v neděli 31. července a bude dvoukolové.

Mladí jezdci startují také ve středu, čtvrtek přinese první týmové kolo a druhé se jede až v pátek. Obě kola družstev jsou zároveň soutěžemi i pro jednotlivce. Finále je opět dvoukolové a na programu je v poslední den závodů.

Je evidentní, že české parkurové mladé naděje čeká skutečně nabitý a sportovně náročný týden.


Výsledky z ME Millstreet můžete sledovat ZDE

 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE