reklama 11A

V Grand Prix CSIO Dublin zvítězil Lorenzo de Luca

Nakonec jen čtyři dvojice se dostaly do rozeskakování závěrečné skokové soutěže na CSIO Dublin. V Grand Prix dne 24. července nakonec zvítězil Ital Lorenzo de Luca. Nejlepší český jezdec Ondřej Zvára získal krásné šesté místo…
24.07.2016 19:53  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Skvělé dny za sebou italský jezdec Lorenzo de Luca. Nejprve společně se svým týmem získalpátek první místoPoháru národů, a poté přidal ještě individuální výhrunedělní Grand Prix. V této zkoušce sedlal koně Ensor de Litrange Lxii. V rozeskakování se jeho výkon snažil ještě pokořit poslední jezdec Cian O´Connor, ten všakkoněm Good Luck až příliš riskoval a jedno zastavení je zařadilo na čtvrté místo.

Ondřej Zvára nakonec skončilelitní konkurenci na skvělém šestém místě a nechyběl na dekorování. Do cíle donesl pouhý jeden trestný bod za čas a zaslouženě mohl být plně spokojen.

nedělní Grand Prix nastoupili celkem tři čeští reprezentanti. Emma Augier de Moussac podalaCharly Brown také dobrý výkon, když inkasovala 4 trestné body za jednu chybu. Na nejlepší desítku to však nestačilo, neboť mnoho jezdců dokončila taktéžjedním shozením, avšaklepším čase.

Aleš Opatrný se představilsedle Acovara. Po slibném začátku dvojice nejprve chybovala na kolmém skoku, který následoval ihned po trojskoku, a poté přidala ještě další dvě chyby. Jezdec se nakonec rozhodl ke konci parkuru soutěž vzdát a již nepokračovat.

O tom, že soutěž byla velmi náročná, svědčí nejen málo bezchybných výkonů, ale také výsledky některých velmi úspěšných jezdců. Hned několik se rozhodlo soutěž vzdát, mezi nimi i Betram Allen a další

Výsledky z CSIO Dublin najdete TADY.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE