reklama 11A

V Čisovicích se bude skákat při OM až do ST

ikonka

Ve dnech 22. - 24. června se v Čisovicích uskuteční skokové závody. Vedle otevřených soutěží se představí také jezdci Prahy v rámci oblastního mistrovství. Tentokrát budou připraveny parkury od Ladislava Vachutky, a to až do stupně ST…
18.06.2018 18:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Během tří dnů se uskuteční celkem 20 soutěží. Během pátečního dne budou připraveny nejen parkury pro velké koně, ale také pro pony. Pro děti ve věku 8 – 16 let budou zároveň připraveny tři mistrovské kategorie.

Ve všech kategoriích v rámci oblastního mistrovství Prahy se jezdci představí ve dvoukolových skokových zkouškách.

Zatímco pátek bude patřit pony jezdcům a následně třem otevřeným soutěžím pro velké koně na stupni ZM – ZL, v sobotu se bude skákat v soutěžích ZM – S*. Zároveň se uskuteční první kola při oblastním mistrovství Prahy pro kategorie děti, junioři, ženy, družstva a senioři.

V neděli se pak vedle otevřených soutěží uskuteční druhá kola mistrovských soutěží. O závěr se postará soutěž ST*, která bude zároveň druhým kolem oblastního mistrovství Prahy pro seniory. Na startu by neměl mimo jiné chybět Karel Polák, Václav Studnička, Josef Pařenica či Tomáš Hůlka.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE