reklama 11D

Těšánky i Dvoreček hostí Zlatou podkovu

ikonka

Nadcházející víkend ve dnech 5. – 6. května se konají další kvalifikační kola seriálu Zlatá podkova. Tentokrát se jedná o dvě kvalifikace ve všestrannosti, které se odehrají v témže termínu v Těšánkách a také na Dvorečku. Nejtěžší soutěž bude CNC1*…
30.04.2018 19:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Právě výsledky ze soutěže CNC1* se jezdcům počítají do nejtěžší kategorie tohoto seriálu, Zlaté podkovy. O něco větší zájem ze strany jezdců je pár dní před začátkem závodů o Těšánky. Na startu nejnáročnější soutěže uvidíme mimo jiné Zuzanu Machovcovou s koněm Alnaki, Radko Heidenreicha mladšího s koněm Battalion, Antonína Vrtka s Diránem 1 či Lucii Příhodovou s Alabamou 3.

V Těšánkách se uskuteční celkem dvanáct soutěží, a to včetně hobby soutěže ZK. Chybět nebudou ani pony soutěže. Jezdci v sedle pony budou soutěžit na styl v rámci ZL-pony i L-pony. Sobotní den bude vyhrazen drezurním soutěžím a také parkuru, zatímco během neděle se účastníci vydají od 9:00 hodin do krosu.

Odlišnou skladbu soutěže všestrannost mají na Dvorečku. V sobotu se sice taktéž zahájí drezurními úlohami, poté však bude následovat terénní jízda. Nedělní den pak přinese nejprve slavnostní nástup a poté parkur.

Na Dvorečku se jezdci představí v šesti postupových soutěží do finále Zlaté podkovy, a to včetně soutěže Zlaté podkovy na stupni obtížnosti CNC1*.  Dále se uskuteční dvě rámcové soutěže.  Z přihlášených jezdců do soutěže CNC1* můžeme jmenovat například Anežku Lexovou, která je nahlášena s dvojicí koní Buena Vista a Qatro Suzi, dále pak Marii Smolíkovou či Michaelu Balounovou.

 

Startovní a výsledkové listiny budou umístěny v záznamech závodů, voz odkazy níže. Více se o samotném seriálu Zlatá podkova můžete dočíst na webu pořadatele ZDE.

 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE