reklama 11A

Španělé vítězní při Poháru národů v Gijonu

ikonka

Skvělé vítězství si připsali Španělé na domácí půdě při CSIO5* v Gijonu. V pátečním Poháru národů, který se jel 31. srpna, nakonec rozhodovalo o vítězi až rozeskakování. Tři družstva si totiž ve dvoukolové soutěži připsala celkem 12 trestných bodů…
01.09.2018 10:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Deset týmů se postavilo na start gijonského Poháru národů. Po prvním kole se na čele s jednou chybou drželi Britové a také Nizozemci. Druhé kolo však výrazněji zamíchalo pořadím. Nejvíce se v něm dařilo Švédům, kteří napodruhé zapisovali nulu. Třináct trestných bodů z prvního kola jim však znemožnilo cestu za lepším než konečným čtvrtým místem.

Celkem třem týmům se totiž podařilo dosáhnout na lepší výsledek, a to shodně dvanáct trestných bodů. Jednalo se o domácí Španěly, Italy a také Nizozemce. Zatímco Holanďané zapisovali v prvním kole 4 trestné body a v tom druhém 8 trestných bodů, u Španělů i Italů to bylo přesně naopak.

V napínavém rozeskakování si nakonec pro senzační vítězství před domácí diváky dojel španělský tým, který nastoupil ve složení Manuel Fernandez Saro (Usador du Rouet), Mikel Aizpurua Quiroga (Cartanya), Laura Roquest Puignero (Sandi Puigroq) a Eduardo Alvarez Aznar (Seringat). Španělům se totiž v rozeskakování podařilo jako jedinému týmu dokončit bez trestných bodů.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE