reklama 11D

Seniorskou soutěž MČR v drezuře vede Tereza Hábová

/AKTUALIZOVÁNO/ V pátek 24. července zahájilo mistrovství České republiky prvními koly všech kategorií, takže už známe první lídry. Kromě mistrovských úloh si účastníci mohli také zajet ranní otevřenou soutěž S, konkrétně úvodní juniorskou úlohu.
24.07.2015 13:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D


Tereza Hábová a James Bond vedou po prvním kole soutěž seniorů. Foto Lukáš Klingora

FOTOGALERII NAJDETE NÍŽE...

kategorii seniorů bylo první kolo vypsáno jako Intermediate I. V dvanáctičlenné konkurenci si nejlepší hodnocení odnesla dvojice Tereza Hábová a James Bond s 69,157 %. Druhou průběžnou příčku drží Adéla Neumannováhřebcem Babylon Van Lange Weeren (67,737 %) a třetí místo prozatím patří Romanu Bravencovi s Dr. Schiwagem.

Mladí jezdci zahájili úvodní úlohou YU. Průběžnou vedoucí jezdkyní se stala Barbora Dvorníková s Why Not, která získala od rozhodčích 67,888 %. Z druhého místa půjde do dalšího kola Barbora Marešová a Clever Girl a třetí průběžná příčka byla obsazená Sofií Brodovou na Lissandrovi.

Ranní otevřenou úlohu stupněvyhrála Kamila KotyzováRadulou, jejíž známka hodnotu 69,460 %.

První kolo mají za sebou také junioři. Trojice soutěžících v kategorii starších juniorů se po úvodní části mistrovství ČR seřadila takto: Tereza Čechurová – Elfen Princ, Kateřina Němcová – Wolten a Martina Kučerová – Calet.
 
V čele soutěže pro mladší juniory je po první úloze Aneta Havlíčková na Ce Soir (67,941 %) před Alexandrou Hanáčkovou s Well Done. Třetí průběžnou příčku obsadila Veronika Navrátilová a Calibra 1. 
 
Mezi dětmi se v pátečním prvním kole dařilo nejvíce Tereze Markuskové s Cleem 1.

Kompletní výsledky najdete v příslušném záznamu závodů - viz odkaz níže... Web pořadatele můžete navštívit na adrese http://www.koneptyrov.cz/




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE