reklama 11C

Projekt Zakoupeno pro koně v nouzi na rok 2013

EquiTV a Jezdci.cz vyhlašují nový dlouhodobý charitativní projekt „Zakoupeno pro koně v nouzi“. Jak název napovídá, zaměřen je na podporu Stanice pro koně v nouzi v Třanovicích a jedná se o podporu velmi věcnou a konkrétní! ČTĚTE DÁLE...
04.01.2013 17:53  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 

 
Rozhodně není naším cílem prodávat kalendáře, ani jiné dárkové předměty, u nichž není na první pohled zcela jasná ani výše reálného výtěžku, natož, co za něj bude pořízeno. Nechceme ani prosit o zasílání co nejvyšších finančních částek. Chceme jednoduše pomoci zajistit roční objem energetických i objemových krmiv pro „chovance“ třanovické Stanice pro koně v nouzi
 
Podle odhadu bude v roce 2013 potřeba 35 kusů velkých balíků (260 – 300 kg) sena a 192 kusů pytlů (25 kg) granulí krmné směsi pro koně v nízké zátěži (Energys Relax). Cena jednoho balíku sena je stanovena na 350 Kč a cena pytle granulí na 250 Kč. 
 
Proč právě Energys Relax? Firma De Heus a.s., výrobce krmiv ENERGYS, je také dodavatelem krmiv pro Stanici pro koně v nouzi, dodává pro tyto koně část krmiv formou sponzorských darů a koně jsou na ně zvyklí.
 
Dle svého uvážení se můžete rozhodnout „virtuálně“ zakoupit libovolné množství uvedených krmiv – a to tak, že konkrétní sumu zašlete na transparentní účet Stanice pro koně v nouzi o.s. (4093535001/5500), jehož výpis je veřejně dostupný na internetu POD TÍMTO ODKAZEM. Do zprávy pro příjemce napište, k jakému účelu jsou prostředky určeny (např. SENO, nebo GRANULE).
 
Na vyžádání přes e-mail: konevnouzi@seznam.cz dárce obdrží poštou potvrzení daru pro daňové účely a odpovídající množství dárkových certifikátů, jejichž náhledy jsou vyobrazeny na ilustračním snímku. Doporučujeme žádost zaslat ještě před odesláním finanční částky, příp. současně s ní (nikoliv zpětně). 
 
Na EquiTV a Jezdci.cz vás budeme pravidelně informovat o množství zakoupených krmiv a dalších podrobnostech. Předem děkujeme za vaši spoluúčast na projektu!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE