reklama 11D

Pomozte realizovat památníček Lubomíra Vrtka

ikonka

Začátkem srpna uplynou již tři roky, kdy předčasně odešel Lubomír Vrtek. Příznivci jezdeckého sportu ho znali jako jezdce všestrannosti, který za svou kariéru dosáhl řady úspěchů včetně titulu mistra ČR. Pomozte s realizací jeho památníku!
18.07.2018 15:19  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
Památník na Lubomíra Vrtka by měl vzniknout na pardubickém závodišti, kde začátkem srpna 2015 nastoupil při mistrovství ČR do poslední soutěže ve své kariéře i životě. Technické organizace se ujala obecně prospěšná společnost Soutěže podkovy, o.p.s., která zastřešuje seriál Zlaté podkovy. Prostředky na realizaci památníku shání také formou darů.
 
Realizační tým ve své výzvě uvádí:
 
„Je to již tři roky, co navždy opustil sedlo a tím i nás všechny Luboš Vrtek. Máme v úmyslu, se souhlasem vedení pardubického závodiště a taktéž pozůstalé manželky Radky, zbudovat přímo na pardubickém závodišti památníček Lubošovi Vrtkovi – české legendě všestrannosti. Tímto si vás dovolujeme oslovit s žádostí o finanční podporu této akce a předem děkujeme za poskytnuté finannčí dary. 
 
Výběr financí na památník bude technicky zajišťovat obecně prospěšná společnost Soutěže podkovy, o.p.s. Ta bude soustřeďovat finanční prostředky poskytnuté formou darů pro tento účel na svém účtu. Po získání potřebné sumy zadá výrobu dle návrhu p. Hovjacké a ze získaných prostředků uhradí náklady potřebné pro realizaci celé akce. Darovací smlouva, na základě které můžete poskytnout svou podporu, je přiložena. Za realizační tým Alice Hovjacká, Markéta Kvapilová a Jiří Klubal“.
 

V tomto odkazu najdete návrh vizualizace památníčku

 

ZDE JE DAROVACÍ SMLOUVA KE STAŽENÍ, stáhnout jí můžete i na webu Zlaté podkovy!

Po jejím stažení je třeba jí podepsanou zaslat poštou na adresu SOUTĚŽE PODKOVY o.p.s., Dusilov 384, 396 01 Humpolec nebo mailem na statek@pel.cz




Štítky: všestrannost
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE