reklama 11D

Páteční den při ČSP v Hořovicích pro Jana Štětinu

ikonka

Páteční den 6. července se v Hořovicích při dalším kvalifikačním kole Českého skokového poháru vydařil především Janu Štětinovi. V nejvyšší soutěži dne, na parkur ST*, totiž nejen s náskokem zvítězil, dojel si však i pro druhé místo…
06.07.2018 19:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Během pátku se v Hořovicích skákalo celkem v pěti skokových zkouškách. O závěr dne se postaral parkur stupně ST*, který se jel na čas. Bez trestných bodů dokončilo soutěž pouze šest dvojic, a z toho dvakrát se jednalo o jezdce Jana Štětinu. Tomu navíc dosažený čas 66,95 vteřiny vynesl s koněm Verdi-S vítězství.

I druhou příčku obsadil tento plzeňský jezdec, a to díky jízdě s koněm Celano S. Elitní trio pak uzavřela Barbora Tomanová v sedle klisny Zerafine.

V pátek se uskutečnila také druhá kvalifikace do Amateur Tour, jejíž finále proběhne v sobotu. Jezdci se představili v otevřené soutěži ZL.

Nechyběla ani první uzavřená soutěž pro juniory při Czech Junior Cupu. Na parkuru L*/L** nakonec zvítězil Viktor Skutecký a Jolly Joker 1. Tento jezdec měl na další soupeře dokonce náskok více jak šest vteřin.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE