reklama 11D

Papouškova výborná forma před nedělní VC Hořovic

ikonka

V sobotu 7. července se na závěr závodního dne v Hořovicích při kvalifikačním kole Českého skokového poháru konala skoková zkouška na stupni obtížnosti ST**. V ní se hodně dařilo Jiřímu Papouškovi, když získal první i druhou příčku…
07.07.2018 20:32  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Sobotní parkur na stupni ST** překonalo celkem pět dvojic bez trestných bodů, další dva účastníci si pak připsali pouze jeden trestný bod za překročený čas. To však nebyl případ Jiřího Papouška, který v sedle svých dvou koní dokončil trasu parkuru ve velmi dobrém čase. Nejrychlejší jízdu ukázal v sedle koně Dukato VTH. Do cíle se dostal v čase 68,50 vteřiny, což mu vyneslo prvenství.

Tento jezdec pak dosáhl i na druhé místo, a to zásluhou výkonu s koněm Stakata. Tato dvojice potřebovala k překonání parkuru celkem 70,17 vteřin. Elitní trio pak uzavřel vítěz pátečního ST*, tedy Jan Štětina. V tomto parkuru sedlal koně Celano S.

Bezchybný výkon dále podal specialista na všestrannost Miloslav Příhoda, který sedlal klisnu Clear Jolie. Pátý výsledek bez trestných bodů si na konto připsal Jan Chýle s koněm Abdulah B. Tato skoková zkouška je zároveň nepsanou generální zkouškou na nedělní Velkou cenu.

Sobotní den přinesl vedle finále Amateur Tour také další kvalifikaci Czech Junior Cupu. Nejlepší hodnocení ve dvou oddělní stylové soutěže získali Jana Táboříková za výkon s koněm Cordelia 1 (8,7 bodů) a Daniel Pospěch s koněm Non Stop Novaequi (9,0 bodů).

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů. Stránky pořadatele jsou dostupné ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE