reklama 11A

Nesvačil junior vede čtyřky při CAI v Kladrubech

Další ročník Rudolfova poháru, tedy mezinárodní závody CAI3* ve spřežení, byl zahájen během čtvrtečního dne 20. dubna. Skvělou drezuru má za sebou Jiří Nesvačil junior, který se v kategorii čtyřspřeží dostal po prvním dni do čela…
20.04.2017 20:32  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Celkem šest vozatajů mezi sebou soupeří v kategorii čtyřspřeží, z toho dvě česká želízka v ohni. Zatímco Jiřímu Nesvačilovi seniorovi se drezura až tolik nepovedla, jeho syn byl velmi úspěšný. Dosáhl na hodnocení 52,15 trestných bodů, což ho vyšvihlo do čela. Na své soupeře má náskok více jak 5 vteřin a do maratonu půjde z pozice lídra.

V rámci početně obsazené kategorie jednospřeží se do čela dostali Poláci, a to konkrétně Bartlomiej Kwiatek s koněm Bazyli a Weronika Kwiatek s koněm Ester. Elitní trio uzavírá švýcarská dvojice Leonhard Risch a Chadow Ch. Do první poloviny se po drezuře dostal pouze Jaroslav Petřek, který s koněm Fate-Z figuruje na jedenácté pozici.

V dvojspřeží pony se nejlépe předvedla německá účastnice Nadine Draeger, a to s poníky Delight 46 a Simply Sweet. Během čtvrtka se jí podařilo vytvořit slušný náskok na své soupeře. Nejblíže se k ní dostal Michal Kořínek. Na druhém místě je s duem Nuget 2 a Britny 1.

Výsledky těchto tří kategorií po drezurní zkoušce stejně jako startovní listiny na pátek naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE