reklama 11C

Němci ovládli všestranné ME JY 2017 v Millstreetu

Ve dnech 20. – 23. července se v Millstreetu v Irsku konalo mistrovství Evropy juniorů a mladých jezdců ve všestrannosti. Soutěž družstev ovládli Němci, kterým se dařilo také v hodnocení jednotlivců. Podrobnosti najdete v příspěvku…
24.07.2017 14:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Reprezentanti Německa vybojovali zlaté medaile na mistrovství Evropy ve všestrannosti, a to v kategorii juniorů i mladých jezdců. To se konalo během předposledního červencového víkendu v irském Millstreetu.
 
Za německým týmem se v juniorské soutěži umístili jezdci Velké Británie a bronz brala Francie. V kategorii mladých jezdců si pro druhé místo dojeli Nizozemci, třetí skončili Britové.
 
V individuální soutěži si s obtížností CCI1* v juniorském šampionátu poradila nejlépe britská dvojice Isabelle Upton a Eros DHI. Ta zahájila s pouhými 23,90 trestnými body v drezuře, k nimž přidala 2 body v parkuru. Stříbro získala Němka Gesa Staas na St. Stacy a bronz brala její krajanka Emma Brüssau v sedle Donnerstaga 20. 
 
Mezi mladými jezdci, kteří jeli CCI2*, nenašla přemožitele Hanna Knüppel (GER) na Carismo 22. Ta dostala za drezuru 36 trestných bodů, ke kterým přibyla jedna chyba na parkuru.
 
Dvojice Alex Kennedy a Lissangle Cavaletto B z Velké Británie dokončila na druhém místě, třetí příčku obsadila Janou Bleekman z Nizozemí s koněm Granntevka Prince. 
 

Výsledky z ME v Millstreetu najdete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE