reklama 11A

Národní pohár dětí a mládeže hostila Panská lícha

V neděli 21. května se v Brně na Panské líše uskutečnily skokové závody pro koně i pony, v rámci nichž jezdci bojovali ve třech kategoriích také do nového seriálu Národní pohár dětí a mládeže ve skocích, a to novice, advance a master…
22.05.2017 11:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Úspěšný den má za sebou mezi pony jezdci především Natálie Bečková, která dokázala zvítězit v soutěžích na styl i na čas. Mezi jezdci ve věku 8-13 let na pony S a A nenašla přemožitele s poníkem Sally Izabey. Ve stylové jízdě obdržela na parkuru ZLP vysoké hodnocené 8,6 bodů a následně si připsala i suverénní vítězství v jízdě na čas (LP).

Jezdkyni se obdobně dařilo mezi stejně starými jezdci na pony B. S Tim-Tamem získala nejvyšší hodnocení v soutěži ZLPB v podobě 8,4 bodů a poté zajela parkur LPB nejrychleji a bezchybně.

Mezi jezdci ve věku 8-16 let se ve stylové soutěži na parkuru LPB prosadil Štěpán Filip, který sedlal poníka Bam. Za svou jízdu obdržel 8,6 bodů, což znamenalo první příčku. V soutěži SPB jedoucí se na čas pak zvítězila jeho stájová kolegyně Lucie Boháčová s Posejdonem 1.

Dále se během dne uskutečnily soutěže pro velké koně na parkurech ZM – L, a to jak otevřené pro všechny jezdce, tak právě pro mladé naděje. V uzavřené soutěži na parkuru Z pro jezdce ve věku 12-14 let se ve stylové soutěži nejlépe předvedla Marie Hojovcová a Ariel 4. Druhé místo zde obsadil Štěpán Filip a Butterfly-B. Tato dvojice pak zvítězila ve stejně vysokém parkuru na limitovaný čas.

Výsledky všech soutěží, a to včetně těch otevřených, naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE