reklama 11B

Loštice hostí šestou Zlatou podkovu v military

Již šesté kolo seriálu Zlatá podkova ve všestrannosti se odehraje 18. – 19. června v Lošticích. Zájem o loštické military je velký. Navíc den před samotnou Zlatou podkovou se tam jede také Kritérium mladých koní. Podrobnosti najdete v článku…
15.06.2016 10:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Na startu nebude chybět dvojice, která vyhrála finále ZP 2015 Radko Heidenreich a Tiksi. Ilustrační foto: Kateřina Filipi

V pátek 17. června začne loštický všestrannostní mítink soutěžemi pro mladé koně. Vzhledem k velkému zájmu o starty v Zlaté podkově, která následuje, rozhodl pořadatel, že Kritérium mladých koní zkrátí do jednodenního formátu.
 
Od soboty se pak budou konat soutěže v rámci Zlaté podkovy. Na programu je kromě hlavní túry také Bronzová a Stříbrná podkova či Soutěž nadějí.
Ve Zlaté podkově se potká výborná konkurence. Na startu nemůže chybět domácí Radko Heidenreich a Tiski,dvojice, která v roce 2015 vyhrála finále celého seriálu. Dorazí také Antonín Vrtek a Stanislav Vrtek. Soutěžit budou i Radka Dvořáková, Eliška Orctová nebo Jana Höcková.
 
Výsledky budeme aktualizovat v záznamech závodů – viz. odkazy níže



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE