reklama 11B

Jezdecké dění na Slovensku v 33. a 34. týdnu 2018

ikonka

Období 33. a 34. týdnu 2018 kalendáře SJF přálo především skokovým jezdcům, pro které byla připravena trojice parkurových závodů. Na své si ale přišli také drezurní jezdci, a to při mistrovství Východoslovenské oblasti…
22.08.2018 15:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Vrcholem pátého kola závodů 5. kola RS Team Trophy byla soutěž S. Tuto zkoušku na parkuru vysokém 130 cm ovládl Igor Šulek, kterému patřily hned dvě příčky elitního tria. Pro vítězství si tento jezdec dojel v sedle koně Wavo Aramis, se kterým se mu tedy dařilo více než s koněm Wavo Lampard. Trojlístek na stupních vítězů uzavřela Pavlína Číková, a to v sedle Bojaka DL.

Madunice hostily dvacátý ročník Cibulového poháru, kde se skákalo až do stupňované obtížnosti se žolíkem 120 cm, kde se nejvíce dařilo Paule Sládkové v sedle koně Rubel. Poslední parkury tohoto období hostil Stropkov, kde v nejvyšší soutěži programu 120 cm zvítězil Zdenek Kuchár v sedle Queres.

Následující víkend slibuje zajímavý program především pro fanoušky vytrvalosti. Ti se můžou těšit na mistrovství SR i mezinárodní mítink CEI. Nebudou ale chybět také skokové, drezurní i závody spřežení.

Kompletní kalendář SJF najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE