reklama 11A

Dvě vítězství Zelinkové při čtvrteční Toscana Tour

ikonka

Jezdci startující v barvách České republiky mají za sebou další úspěšný den na Toscana Tour v italském Arezzu. Ve čtvrtek 15. března se nejvíce dařilo Zuzaně Zelinkové, která obsadila dvě dělená první místa v sedle svých mladých svěřenců…
15.03.2018 17:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Během čtvrtečního programu si hned dvě dělená první místa připsala Zuzana Zelinková. To první obsadila v soutěži pro sedmileté koně na překážkách vysokých 135/140 cm v sedle Caliry T. Následně si pak dojela pro zlatou příčku v sedle pětileté Indiry H. Jediný trestný bod zaznamenala česká reprezentantka v sedle šestileté Ekathariny, což na parkuru vysokém 120/125 cm stačilo na výslednou dvanáctou příčku.

Stejně jezdkyni se dařilo také v soutěžích při Gold Tour CSI3*. Pro bezchybný výsledek a konečnou sedmnáctou příčku si Zuzana Zelinková dojela v sedle Kleiner Lorda na parkuru s výškou překážek 140 cm. S jednou chybou se pak musela naše reprezentantka spokojit v soutěži s překážkami vysokými 145 cm, kde se představila v sedle Caleriho II. Další výsledek se čtyřmi trestnými body pak česká jezdkyně přidala v Silver Tour v sedle Evity R, na parkuru vysokém 140 cm.

V soutěži v rámci Silver Tour se na překážkách vysokých 135 cm dařilo Filipovi Doležalovi spolu s Exclusive Demeter a Nikole Bielikové v sedle Vepory. Obě dvojice totiž dokázaly překonat nástrahy parkuru bez trestných bodů. Nikola Bieliková pak zde doplnila ještě výsledek s jedním trestným bodem spolu s Caitoki II.

V soutěžích pro mladé koně zaznamenal pěkné výkony Filip Doležal. Český reprezentant obsadil jedenáctou příčku v sedle sedmiletého koně Coup de Coeur Gp Madame Z na překážkách vysokých 130/135 cm, kde inkasoval jedem trestný bod. Spolu s dalším sedmiletým koněm Sam I AM pak dojel do cíle parkuru vysokého 135/140 cm se čtyřmi trestnými body.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE