reklama 11B

Druhé vydání Jezdeckého zpravodaje 2016 již brzy!

V těchto dnech vrcholí přípravy historicky druhého vydání Jezdeckého zpravodaje, což je nový bulletin o koních a jezdectví, který vydává společnost Equinet s.r.o. (mj. provozovatel webů Jezdci.cz a EquiTV.cz). A co v něm vše najdete?
15.09.2016 14:48  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Hlavním tématem bude novinka letošního jezdeckého kalendáře – Czech Equestrian Masters v Martinicích u Březnice. Ohlédneme se ještě také za parkurovou částí olympijských her a samozřejmě neopomeneme účast Anastasji Vištalové na paralympiádě v Riu
 
Další příspěvky shrnou průběh posledních kol Českého skokového poháru, mistrovství ČR v reiningu či v drezuře a nezapomeneme ani na finále Zlaté podkovy v Humpolci. Z finálových klání celoročních sérií se budeme věnovat i Kritériím mladých koní či finále Champions Tour v Hradištku.
 
Zaostříme také na dění za našimi hranicemi. Zmínku si jistě zaslouží úspěchy Kamila Papouška, Aleše Opatrného nebo Miloslava Příhody! Nevynecháme ani Global Champions Tour v Římě a ve Vídni.
 
Nevěříte, že toto vše se vejde na pouhé dvě strany formátu A4 včetně několika poutavých fotografií? Pak se přesvědčte osobně již 20. září, kdy by mělo druhé číslo Jezdeckého zpravodaje spatřit světlo světa!
 
Klikněte na www.jezdeckyzpravodaj.cz a podívejte se na vůbec první vydání Jezdeckého zpravodaje. Na stejné adrese posléze najdete vydání druhé!
 
POZOR! Do pondělí 19. září je možné závazně objednat partnerskou prezentaci pro číslo 09-10/2016! Více na uvedeném webu!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE