reklama 11D

Distribuce Jezdeckých kalendářů 2018 zahájena!

ikonka

V pátek 1. prosince odstartovala distribuce 10.000 kusů stolních Jezdeckých kalendářů 2018! V tuto chvíli jsou již ZDARMA k odběru v pražských prodejnách Equiservis (Rudná i Letňany), ale také např. v Equiestrians Store v Radotíně…
01.12.2017 18:55  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Dvě stovky kalendářů jsme doručili mj. i žákům a kantorům Střední školy dostihového sportu a jezdectví ve Velké Chuchli. Stejný počet jsme vyložili v Radotíně, kde se nachází Equestrians Store. Stovka Jezdeckých kalendářů zůstala jen o kousek dál – ve veterinárním obchodě, který také nabízí řadu přípravků pro koně. 
 
Následovaly dvě zastávky v prodejnách Equiservis. V Rudné u Prahy kalendáře najdete hned za vchodovými dveřmi – nechali jsme tam čtyři stovky výtisků. O sto méně jich je v nové pobočce této obchodní sítě v Letňanech.
 
V sobotu stolní Jezdecké kalendáře doručíme do prodejny Kamír v Pacově na Vysočině. V pondělí se vypravíme na moravské turné do Humpolce, do Brna, do Olomouce a do Frýdku-Místku. Na úterý jsme si naplánovali cestu do východních Čech a na západ od Prahy zamíříme ve čtvrtek. Úvodní část distribuce zakončíme zbývajícími rozvozy v Praze a ve středních Čechách. 
 

Veškeré podrobnosti najdete na adrese www.jezdeckykalendar.cz




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE