reklama 11C

Český drezurní pohár 2016 má své finalisty

Seriál Českého drezurního poháru má za sebou poslední kvalifikační kolo, jež se konalo na konci července v Těšánkách. Účastníky čeká rozhodující klání, a složení dvojic pro finále obou pohárových túr je známé. Více se dočtete níže.
08.08.2016 16:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Hana Vášáryová a Rock For Hit jsou po základních kolech na 1. příčce žebříčku Top Ten Cupu. Foto: Kateřina Návojová

Finále Českého drezurního poháru se odehraje ve dnech 9. – 11. září v Martinicích. Série se tak symbolicky uzavře v místě, kde letos prvním kolem začala. Organizátor ČDP zveřejnil na svém webu seznamy dvojic kvalifikovaných do finále.

V obou finálových kláních se může představit maximálně desítka dvojic kvalifikovaných ze základních kol. Obě túry mají rozhodující soutěž tříkolovou a pořadí určí průměr všech třech známek. V Challenge Cup čekají na finalisty úlohy JU, JD a vJ. Ve vyšší úrovni Top Ten Cupu se bude závodit v SG, IM-1 a IM Kür.

V základních kolech si v kategorii Challenge Cup nejlépe vedla Hana Vášáryová s Filipou, druhé místo v žebříčku drží Kamila Kotyzová a Linet a třetí je Eva Vavříková s Belle Ennie. V Top Ten Cupu je na čele bodování Hana Vášáryová s Rock For Hit, před Michalem Knoflíčkem a Dowerem a třetí je Miloslava Šlamborová s Pampalinim.

Kompletní seznamy dvojic kvalifikovaných do finále ČDP jsou ZDE

Zdroj: www.ceskydrezurnipohar.cz
 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE