reklama 11C

Česká výprava na listopadovém CSN v Kreuthu

Na národní závody do německého Kreuthu se ve dnech 12. – 16. listopadu vydalo mnoho českých dvojic. Zatímco někteří závodí již od středy, další jezdci míří na závody až od pátku. Na startu přitom nechybí Milan Pěchouček, Ondřej Zvára a další…
13.11.2014 18:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

jezdců startujících od prvního dne si na konto dobré umístění připsal se známkou 8,1 bodů Martin Štorkán a Fantastico. Tento výsledek je zařadil na čtvrté místo. Soutěž byla přístupná pro mladé koně do sedmi let, stejně jako následující na úrovni L dle německé stupnice (115 cm). Tam se dařilo Ondřeji Zvárovi, kterýCenparem skončil se známkou 8,3 bodů druhý. V sedle druhého svěřence Chacconid získal pátou příčku (7,7 bodů). První den se dařilo i Vladislavě Fenclové. Na parkuru 95 cm vysokém si dojelasedle Balou de la Crue pro druhé místo (7,7 bodů).

Ještě vyšší známku obdržel druhý závodní den Martin Štorkán. Zisk 8,5 bodů mu na parkuru 105 cm pro koně do šesti let zajistilkoněm Eros 176 vítězství. Během čtvrtka si páté místo připsala dvojice Ondřej Zvára a Cenparo, a to v soutěži „Jackpotové skákání“výškou překážek 125 cm.

 

Kompletní výsledky a přehledy dalších soutěží naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE