reklama 11C

Česká ekipa zakončila účast na CSI v Ebreichsdorfu

V neděli 21. května zakončili čeští jezdci závody CSI v rakouském Ebreichsdorfu několika pěknými výsledky. V elitní pětce dokončila soutěž VIP Bronze Tour Lucie Balhárková. Česká republika měla zastoupení i v Grand Prix…
21.05.2017 19:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nikola Bieliková a Carthinjo, ilustrační foto: Lukáš Klingora

V konkurenci více jak třiceti koní reprezentovala Českou republiku v soutěži Grand Prix Nikola Bieliková. Jezdkyně absolvovala parkur s výškou překážek 145 cm v sedle Carthinja. Konečný výsledek dvanáct trestných bodů stačil na druhou polovinu výsledkové listiny.

Pěkného výsledku dosáhla v nedělním programu Lucie Balhárková. Ta spolu s Wulfenii startovala v soutěži VIP Bronze Tour, kde překážky měřily 115 cm. Jedno zaváhání jezdkyni zastavilo postup do rozeskakování, ale i tak tento výkon stačil na pěkné páté místo.

Ve finále Silver Tour se z české ekipy nejvíce dařilo Tině Šalkové, která v sedle Digera v dvoufázové soutěži 130 cm dvakrát chybovala. Natálie Kreislová startovala ve finále Bronze Tour. Jezdkyně sedlala na parkuru 125 cm Remuse a se čtyřmi trestnými body skončila na patnácté příčce.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




Štítky: CSI Ebreichsdorf
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE