reklama 11A

Češi jsou po prvním kole v Šamoríně druzí!

V neděli 2. srpna v 15.30 vypukla netrpělivě očekávaná soutěž družstev, jejíž vítězové postupují automaticky na olympijské hry do Ria v roce 2016. Zde je krátká rekapitulace před zahájením druhé části, kde Češi nebudou bez šancí…
02.08.2015 17:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Je za námi první kolo napínavé soutěže družstev v Šamoríně. Frédéric Cottier postavil opravdu těžký a dlouhý parkur, stanovený čas dvojice stěží stíhaly. Do druhého kola přichází z nejlepší pozice favorizované družstvo Ukrajiny.
 
Za český tým zahájila Zuzana Zelinková s Calerim-II krásnou jízdou, kdy smolná chyba a překročení času přineslo pět bodů. Stejný výsledek přivezl do cíle i Ondřej Zvára, Cento Lano skákal výborně, chyba a pomalejší tempo znamenalo pět bodů. Emma de Moussac s Charly Brownem inkasovali devět bodů, velká škoda byla hlavně chyby na posledním skoku. Aleš Opatrný s Acovarem bohužel chyboval čtyřikrát a s přičtením penalizace za čas z toho bylo osmnáct bodů. Tento výsledek se tedy škrtl a České republice zůstává devatenáct bodů
 
Pohledem do bodového skóre by se dalo předpokládat, že od družstev Polska (po prvním kole 43 bodů), Izraele (39 bodů), Slovenska (39 bodů) už se výrazný posun kupředu nedá čekat, ale vše je otázkou druhého kola. Držme palce, Čechy dělí od Ukrajinců třináct bodů. 
 
Rusové jsou zatíženi třiatřiceti body, Ázerbájdžán má celkem třicet bodů, Maďarsko si přináší šestadvacet a Turecko dvaadvacet trestných bodů. 
 
Sledujte ŽIVĚ online ZDE



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE