reklama 11A

Capibara vítězem výběru hřebců CS 2016 v Měticích

Vítězem 16. ročníku Výběru hřebců do plemenitby pořádaného Svazem chovatelů slovenského teplokrevníka v ČR se stal z ročníku 2014 hřebec Capibara (o: Clarcon, m: Walli), kterého má v pronájmu Zemský hřebčinec v Písku...
19.11.2016 16:08  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Chovatelem vítězného holštýnského hřebce je Hans-Griedrich Christiansen. Stejného pronajímatele i druhý umístěný hřebec (a také komisí vybraný) jménem Jaguar (o: I´m Special de Muze, m: Sielottie), který je příslušníkem plemene KWPN. Jeho chovatelem je B. H. M. Nijhof. Třetí místo obsadil zástupce slovenského teplokrevníka Armani (o: 1859 Quintero´s Cassiny, m: Bariera / Arras – 6) chovatele a majitele Luboše Kozáka mladšího.
 
Ze starších hřebců byl vybrán holštýnský zástupce Cachas (o: Cachas, m: Piroschka III) v majetku JK Adam, jehož chovatelem je Barnd Moeller. Druhým vybraným hřebcem je strakoš Lupo (o: Amor, m: Laki), který je plemene polski koň szlachetny polkrwi. Majitelkou je Veronika Egerová, chovatelem Krystian Dziadek. 
 
V rámci programu byli předvedeni také hřebci v rámci 80denního testu. Dobře si vedli dva ze tří svěřenců Jiřího Mayera – Balcamor (nevybrán), Dartoni (vybrán) a Esman (vybrán). Dále se prezentoval Karachi from Second Life Z (vybrnán).
 
Katalog všech předvedených hřebců najdete TADY. Připravujeme pro vás další fotografie a kompletní video záznam!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE