reklama 11B

Bezchybné výsledky Čechů při páteční Toscana Tour

ikonka

Hned několik čistých jízd zaznamenali čeští jezdci startující v rámci Toscana Tour v italském Arezzu v pátek 16. března. Páteční program přinesl i soutěže v rámci CSI1*, kde se dařilo především Tereze Svobodové, která obsadila 3. místo…
16.03.2018 17:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Poprvé se v rámci italských závodů Toscana Tour představily naše reprezentantky Tereza Svobodá, Kateřina Tomanová a Sandra Tomaidesová. České jezdkyně navíc vstoupily do tohoto mítinku čistými výsledky.

Pro skvělou třetí příčku si na parkuru vysokém 125 cm při CSI1* dojela Tereza Svobodová, která zde sedlala Britaniu. Stejné jezdkyni se dařilo také v juniorské dvoufázové soutěži při CSIJ-B, kde spolu s Charlotte de La Votte Z obsadila na překážkách s výškou 120 cm konečné šesté místo.

Hned čtveřici bezchybných jízd zaznamenaly české dvojice na parkuru vysokém 120 cm při CSI1*. S nulou dojela do cíle této soutěže Kateřina Tomanová a Chacco Gold, Sandra Tomaidesové spolu s koňmi Caprus a Concaba i Nikola Bieliková v sedle Casillase. Desátou příčku v dvoufázové soutěži na překážkách vysokých 110 cm pak obsadila Nikola Bieliková v sedle Sheely. 

Ve vyšších soutěžích při CSI3* se v pátek dařilo Zuzaně Zelinkové i Filipovi Doležalovi. Zuzana Zelinková nastoupila v sedle Larimy do dvoufázové soutěže na překážkách vysokých 140 cm. České dvojici se podařilo překonat nástrahy parkuru první fáze bez trestných bodů, což nedokázala zopakovat ve fázi druhé, kde počítala čtyři trestné body. Z bezchybné jízdy se radoval na parkuru s výškou překážek 135 cm Filip Doležal, kterému v sedle Reason de Ganad patřila konečná čtrnáctá příčka.

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE