reklama 11B

Anna Kellnerová v pátek při GC v Cannes osmá

ikonka

Česká reprezentantka Anna Kellnerová obsadila v rámci mítinku Global Champions ve francouzském Cannes v páteční soutěži do 145 centimetrů pěknou 8. příčku. V sedle Balguera ani jednou nechybovala a dokončila pouze s 1 trestným bodem za čas…
08.06.2018 23:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Umístila se tak hned za sedmi dvojicemi, které nezaznamenaly žádnou penalizaci. V této soutěži byla jedinou účastnicí z trojice členů družstva Prague Lions přítomných v Cannes. Společně s 12letým valachem Balguerem nakonec nastoupila i do následujícího klání s překážkami 145 až 150 centimetrů. Tentokrát dvakrát chybovala a umístila se v třetí desítce startovního pole. 
 
Její týmový kolega z Belgie Niels Bruynseels v sedle 10leté klisny Lady Cracotte dokončil základní parkur s nulou na bodovém kontě a zajistil si tak účast v napínavém rozeskakování. V něm po bezchybném výkonu v kombinaci s výborným časem 35,81 sekundy dlouhou dobu vedl. Až poslední startující Pieter Devos na 13letém valachovi Apartovi jej předstihl o více než půl vteřiny a připravil ho tak o prvenství. Hlavní boj o nejvyšší příčku však Bruynseelse čeká v sobotu, kdy se bude od 18.15 hodin snažit předvést co nejlepší výsledek v barvách týmu Prague Lions při vrcholné části sedmého kola Global Champions League. 
 
 
Výsledky a další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 
Foto David Horváth / CET



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE