reklama 11B

Anna Kellnerová se zúčastní CSI2* Villach-Treffen

Ve dnech 15. – 18. června se rakouském Villach-Treffenu odehrají mezinárodní parkurové závody. V kategorii CSI2* se představí také česká jezdkyně Anna Kellnerová. Zároveň se tam jede CSI5*, které je dle očekávání špičkově obsazené…
13.06.2017 14:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Anna Kellnerová a Classic se představí ve Villach-Treffenu. Ilustrační foto: Kateřina Návojová

Česká jezdkyně Anna Kellnerová bude závodit s koňmi Classic a Atessa B L H na mezinárodních závodech CSI2* ve Villach-Treffenu. Dvouhvězdová kategorie startuje ve čtvrtek 15. června a vrcholí Velkou cenu, která je na programu v neděli.
 
Villach hostí tradičně i pětihvězdový mítink, který přitáhl parkurovou elitu. Vždyť jen německá ekipa přijede ve hvězdné sestavě. Závodit bude mimo jiné Daniel Deusser, Marcus Ehning, Marco Kutscher či David Will.
 
V belgických barvách se představí Pieter Devos, Jerome Guery, Nicola a Olivier Philippaertsovi a Gregory Wathelet. Irové budou mít ve svých řadách čerstvého vítěze GP Sopoty Ciana O´Connora nebo Bertrama Allena. 
 
Dorazí Nizozemci Jeroen Dubbeldam, Maikel van der Vleuten, Gerco Schröder a další. Francie posílá Simona Delestra a Kevina Stauta. Vítěz GCT GP Cannes Sergio Alvarez Moya (ESP) si do Rakouska také našel cestu. A mnoho dalších…
 

Web pořadatele navštivte zde




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE