reklama 11C

Vodnikov druhý v Cagnes-sur-mer, Vermelho se uvedla čtvrtým místem

ikonka

Tři další starty přidala v pondělí ke své dosavadní bilanci na mítinku v Cagnes-sur-mer trenérka Ingrid Janáčková Koplíková. Dařilo se tříletým Vodnikovovi a Vermelho, kteří získali dotovaná umístění. Let's Get Loud na soupeře opět nestačila.
19.02.2024 18:15  |  Autor: Martin Cáp  |  Foto: France Galop  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12B

Klasickými přihláškami disponující Vodnikov ze stáje Jany Dufkové nastoupil potřetí v rámci mítinku do prodejního dostihu a potřetí se umístil. V Prix Jean Massard (1500 m, 17 000 eur) dlouho pod Theem Bachelotem číhal na třetím místě a v cílové rovině se dokázal posunout.

Suverénního vítěze Reversa, jemuž dával 2 kilogramy, nicméně neohrozil a bral druhé místo se ztrátou čtyř délek. Jana Dufková vzápětí Reversa za 25 200 eur koupila, a tak se dosud v barvách svých chovatelů Wertheimer & Frere běhající syn Wootton Bassetta bude stěhovat do Česka.

V classe 2 tříletých Prix Georges Sandor (1600 m, 26 000 eur) absolvovala svůj debut v barvách majitelky Jany Fialové klisna Vermelho, vlastnící francouzský rating 37 kg. Do Jarní ceny klisen a Velké jarní ceny přihlášená tmavá hnědka vytěžila v šestičlenném poli čtvrtou příčku, asi 2 1/4 délky od vítěze.

Mimo dotace tak skončila pouze čtyřletá Let’s Get Loud, která při předchozích dvou vystoupeních v Cagnes-sur-mer neporazila žádného soupeře. Po startech na 2400 a 3200 metrů se v prodejním classe 4 Prix de Carpentras (2000 m, 16 000 eur) představila na dosud nejkratší trati, ale v cílové rovině opět ztratila pozici a do cíle doběhla na posledním osmém místě.




Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE