reklama 11C

V sobotní generálce na Velkou cenu Prahy zvítězil Martin Šoupal

ikonka

Po pátečním vítězství v ST* při Českém skokovém poháru v Praze přidal Martin Šoupal i druhou výhru, tentokrát v soutěži s překážkami vysokými 140 centimetrů. S klisnou Cornechaccou porazil dalších padesát dvojic s nejrychlejším časem 68,38 vteřiny.
12.06.2021 19:06  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Sobotní program v Chuchle Areně Praha byl uzavřen dvouhvězdičkovou soutěží na stupni ST. Ani tentokrát nenašel přemožitele ve velmi kvalitně obsazené startovní listině Martin Šoupal, jenž sedlal svou klisnu Cornechaccu. 
 
Diváci mohli zároveň sledovat i letos první finálové kolo Amateur Tour, které vrcholilo poměrně napínavým rozeskakování. Do zkráceného parkuru se probojovalo pouze pět dvojic a jako jediná byla dvakrát bezchybná a zvítězila Eva Zupančič s valachem Bruno Way. Druhý nejlepší výkon předvedla Tereza Bohumská s Assasinem a třetí místo vybojovala Martina Svobodová s Canto Me. 
 
Nedělní program ČSP v Chuchle Areně Praha odvysílá živě internetová televize EquiTV.cz. Záznamy z pátku a soboty jsou již dostupné na YouTube kanálu EquiTV.cz.
 
Foto: Vojtěch Kroupa 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE