reklama 11D

V Martinicích startuje Český skokový pohár. Dorazí Opatrný a Papoušek

ikonka

Poslední dubnový týden bude v Martinicích u Březnice ve znamení prvního kola Českého skokového poháru 2023. Pořadatelé avizují, že startovní listiny obohatí i dva olympionici z Tokia – Aleš Opatrný a Kamil Papoušek.
25.04.2023 12:40  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12B
 
První kolo letošního ročníku Českého skokového poháru, který je považován za domácí parkurovou extraligou, začne ve čtvrtek 27. dubna ve středočeských Martinicích. 
 
„Vrcholem mítinku bude nedělní Velká cena Martinic s dvěma olympioniky na startovní listině – Alešem Opatrným a Kamilem Papouškem. Chybět nebude ani loni stříbrná finalistka Českého skokového poháru Tereza Kleandr,“ informovali organizátoři závodů v tiskové zprávě.
 
Čtyřdenní program v Martinicích zaplní téměř 1.300 startů a kapacity pro účastníky jsou tak zcela zaplněny. „Zájem je skutečně enormní, ale to neznamená, že bychom nebyli připravení. Na koně, jezdce i diváky čeká perfektní zázemí a široké služby, aby si všichni mohli celé závody naplno užít,“ popsala provozní ředitelka martinického areálu Jiřina Cibulková.
 

Psali jsme: Český skokový pohár navyšuje od roku 2023 finanční dotace Velkých cen

 
Ve čtvrtek se začne od základní úrovně s výškou překážek 100 centimetrů a nedělní Velká cena bude na stupni obtížnosti T* s překážkami do 145 centimetrů. Bude při ní možné sledovat i výkony několika dřívějších vítězů finále Českého skokové poháru, třeba Jiřího Skřivana, Rudolfa Doležela nebo Marka Kluse. Nebudou chybět ani další tradiční pohárové soutěže – Czech Junior Cup pro děti a juniory, U25 pro mladé jezdce a v neposlední řadě Amateur Tour. 
 
Po martinickém mítinku následuje hned o týden později Velká cena Brna. Poté se jezdci přesunou do Hradištka. Celkem by letos Český skokový pohár mělo tvořit podle zveřejněného kalendáře dvanáct Velkých cen. Jejich vítězové se postupně budou kvalifikovat do finále, které se letos koná v pražské Velké Chuchli. O vítězi takzvané Super Grand Prix se rozhodne v neděli 1. října. Živé přenosy ze všech kol bude letos realizovat internetová televize EquiTV.cz.
 
Ilustrační foto: Kateřina Návojová




Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE