reklama 11C

V Borové vrcholí přípravy na mistrovství ČR a mezinárodní závody CCI

ikonka

Už jen desítky hodin zbývají do startu mezinárodních závodů ve všestrannosti CCI a mistrovství České republiky v této disciplíně pro kategorie jezdců do 25 let, seniorů a družstev. Pořadatelé aktuálně očekávají příjezd 176 koní.
06.09.2022 16:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Mezinárodní závody CCI a mistrovství ČR 2022 ve všestrannosti proběhnou v areálu Farmy Borová u jihočeských Chvalšin od 8. do 11. září. Přihlášeni byli původně vedle českých jezdců také reprezentanti Indie, Itálie, Maďarska, Německa, Nizozemska, Norska, Polska, Rakouska, Slovenska a Švédska. 
 
Situace se však mění každým dnem. „Odhlásili se zástupci Slovenska, ale přibyly další dvě země – Švýcarsko a Čína. Dodělávají se detaily na krosu, staví se stáje a připravuje zázemí pro maximální komfort jezdců, koní i personálu,“ uvedla před pár dny Tereza Kamírová. „Nakonec se nám odhlásil reprezentant Polska, takže zemí je celkem jedenáct. Vedle kolbiště však bude vlát také vlajka Ukrajiny, jako vyjádření podpory. Momentálně máme po změnách 176 startujících,“ upřesnila později.
 

Psali jsme: V Borové bude plno. Zájem o CCI a MČR 2022 ve všestrannosti je velký

 
Drezurní úlohy se pojedou ve čtvrtek od 13:00 hodina v pátek od 7:30, a to hned na dvou obdélnících – pískovém a travnatém. Na sobotu je naplánován kros, který by měl začít pravděpodobně již od 8:00 hodin. Celý mítink uzavře v neděli parkurová zkouška. Zejména o víkendu se očekává také hojná účast diváků. Pořadatelé ve spolupráci s Českou jezdeckou federací a internetovou televizí EquiTV.cz také chystají z hlavních dvou dnů on-line přenos.
 
Foto: poskytla Tereza Kamírová, Farma Borová
 




Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE