reklama 11C

Svobodová sedmá v Grand Prix CSIO ve Wierdenu. Portychová šestnáctá

ikonka

V pátek 28. května pokračoval v nizozemském Wierdenu program Dutch Youngster Festivalu 2021 soutěžemi Grand Prix. Z českých reprezentantů se opět dařilo nejvíce Lindě Portychové a Tereze Svobodové, která skončila v juniorské Velké ceně sedmá.
28.05.2021 21:59  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Grand Prix juniorů ve Wierdenu se jela na úrovni 140 centimetrů a do rozeskakování se probojovala z Čechů Tereza Svobodová na klisně Britanii. V něm opět nechybovala a díky času 38,17 skončila sedmá. Vítězem se stal Max Wachman na klsině Brooklyn de Hus z Irska, jehož čas byl 35,75.
 
Nejlepší z našich jezdců v Grand Prix mladých jezdců, v níž překážky dosahovaly výšky 145 centimetrů, byla Linda Portychová na klisně Falino. Do rozeskakování se však nepodívala, jelikož jednou chybovala. Čas 66,90 jí zařadil na 16. řádek výsledkové listiny. Další čeští reprezentanti skončili v druhé polovině výsledkové listiny.
 
Foto: se souhlasem poskytla Tereza Svobodová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE