reklama 11C

Skutecký byl vybrán do programu Excellence. Povede ho hvězdný trenér

ikonka

Viktor Skutecký je jedním ze sedmi mladých parkurových jezdců, kteří byli vybráni do tréninkového programu Excellence pro sezonu 2023/2024. Program je součástí projektu CHIO Aachen Campus. Ve skokové sekci bude vedoucím trenérem Jos Lansink.
13.09.2023 20:45  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

CHIO Aachen Campus vypisuje tréninkové semináře pro mladé talenty vedle parkurového skákání také v drezuře. Zatímco přípravy a podpory skokanů se ujme olympionik Lansink, drezurním jezdcům dá cenné lekce německá legenda Isabell Werth.
 
Program má za cíl přípravu jezdců na vstup do vrcholového sportu, v němž jim mají pomoct nejen uvedené kapacity z řad trenérů, ale také odborníci na sportovní medicínu, fyzioterapii nebo výživu.
 
Zdroj: CHIO Aachen
 
Foto: CHIO Aachen



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }