reklama 11B

Sdružování chovatelů ČT. Před konferencí bude sedm oblastních schůzí

ikonka

V pátek 4. února se koná první ze sedmi oblastních schůzí spolku Český teplokrevník. Předsednictvo spolku ve spolupráci s garanty oblastí stanovilo termíny a schůze jsou přístupné i chovatelům, kteří doposud nepodali přihlášku pro vstup do spolku.
04.02.2022 17:00  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12A
 
První letošní oblastní schůze spolku Český teplokrevník se koná v pátek 4. února v Sulkově u Plzně pro Západočeskou oblast a o den později je naplánovaná v Češnovicích schůze Jihočeské oblasti a Vysočiny. 
 
Severočeská oblast přijde na řadu 10. února a konat se bude v Ostravě. Východočeši se setkají 12. února v Býšti. Následně proběhne 17. února oblastní schůze pro Středočeskou oblast a Prahu v Netlukách, což je v katastru městské části Uhříněves. Severočeši se sejdou 23. února v Žizníkově a den poté se koná poslední ze schůzí v Říčanech u Brna a je tudíž určena chovatelům z jižní Moravy. 
 
Zájemci o členství ve spolku Český teplokrevník mohou podat přihlášku i na zmíněných schůzích. Podrobné informace o oblastních členských schůzích naleznete na webu www.ceskyteplokrevnik.cz v sekci Akce, kde jsou ke stažení jednotlivé pozvánky. 
 
Spolek Český teplokrevník byl založen všemi sedmi členy Rady plemenné knihy ČT v roce 2020. V červnu 2021 byl na Valné hromadě ASCHK spolek přijat jako řádný člen a v současné době drží statut odborného spolku pro plemeno český teplokrevník. 
 
Na oblastních schůzích spolku se budou navrhovat kandidáti do předsednictva a kandidáti na posty členů Rady plemenné knihy ČT, protože letošní celostátní konference spolku je volební. Spolek se od června roku 2021 rozrostl a současná členská základna čítá přes 200 členů. 
 
Zdroj: Český teplokrevník, z. s.
Ilustrační foto: Martina Kůstková



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE