reklama 11B

SCM ve skocích hledá nové uchazeče. Předvýběr proběhne, pokud to půjde

ikonka

Česká jezdecká federace informuje všechny zájemce o zařazení do skokového Sportovního centra mládeže, že uzávěrka přihlášek pro další ročník je 30. října. Předvýběr uchazečů proběhne, pokud to situace dovolí, příp. budou vybráni dle výsledků.
15.10.2020 13:48  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Zájemci o zařazení do skokového Sportovního centra mládeže nechť zašlou přihlášku do 30. října 2020 na sekretariát své oblasti a v kopii hlavnímu trenérovi SCM: roman.drahota@email.cz. 
 
K přihlášce musí být přiložen motivační dopis a sportovní kariéra za rok 2019 a 2020. Nezapomeňte uvést, jestli máte zájem o účast v SCM v Čechách, nebo na Moravě. Přihlášky jsou dostupné na webu ČJF v sekci „Vzdělávání / Sportovní centra mládeže“.
 
„Pokud to momentální krizová situace dovolí, budeme uchazeče informovat o termínu předvýběru, v opačném případě budou frekventanti vybráni dle doložených sportovních výsledků,“ uvádějí zástupci ČJF.
 
 
Požadavky na uchazeče: věk minimálně 11 let, uchazeč musí být držitelem jezdecké licence a mít vhodného velkého koně, výkonnost na úrovni MČR, popř. plánuje této výkonnosti dosáhnout v následující sezoně, možnost účastnit se alespoň 80 % termínů soustředění, dobrý zdravotní stav a kondice.
 

Více informací najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE