reklama 11D

Registrace hříbat a zápisy klisen prostřednictvím spolku Český teplokrevník

ikonka

Spolek Český teplokrevník informoval prostřednictvím oficiálních stránek chovatelskou veřejnost, že nově převzal správu veškerých úkonů týkajících se registrací hříbat, zápisů klisen a dalších záležitostí vyžadujících posouzení koně hodnotitelem.
28.02.2024 15:24  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: Martina Kůstková (ilustrační foto)  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12C
 
„Stejně jako u většiny ostatních evropských plemenných knih bude nyní chovatel nejprve kontaktovat spolek, a ten mu zajistí provedení úkonu určeným pracovníkem. Současně tak chovatelé získají osobu, na kterou se budou moci obracet telefonicky i písemně (elektronicky), a která jim poskytne veškeré poradenství týkající se problematiky plemene český teplokrevník,“ uvedli zástupci zapsaného spolku Český teplokrevník.
 
Upřesnili také, že pro letošní sezonu, kdy si chovatelé budou zvykat na nový systém, se k vykonávání funkce kontaktní osoby nabídla členka Rady plemenné knihy ČT Kateřina Hanušová. „Všemi silami se vynasnaží chovatelům poskytnout maximum součinnosti a informovanosti,“ dodali.
 
Zdroj: Český teplokrevník z.s.



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE