reklama 11A

Páteční soutěže v Olivě přerušeny kvůli větru. Pokračování v sobotu

ikonka

V pátek 22. ledna byl sportovní program parkurové Mediterranean Equestrian Tour 2021 ve španělské Olivě přerušen kvůli silnému větru a pokračovat se bude až v sobotu. Na tento den byl rozpis soutěží posléze upraven.
22.01.2021 20:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Ze soutěže Gold Tour do 135 centimetrů stihlo odstartovat v pátek pouze 33 z celkových 85 dvojic. Mezi nimi byl i Slovák Radovan Šillo s Quatro Centem z chovu Jany Doležalové. Jedenáctiletého valacha, kterého jsme dlouhou dobu sledovali s Rudolfem Doležalem, obdržel 8 trestných bodů.
 
V sobotu budou pokračovat již i další slovenské a české dvojice. Startovní a výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 
Foto Kateřina Krpelová / CET



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE