reklama 11C

Oblastní přehlídky tříletých klisen ČT a klisen s hříbaty ČT 2021

ikonka

Chovatelská sezona je již v plném proudu. Spolek Český teplokrevník informuje o nadcházejících oblastních přehlídkách klisen ročníku 2018 a klisen s hříbaty ročníku 2021. Pro všechny přehlídky jsou již k dispozici propozice.
19.07.2021 09:35  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Oblastní přehlídky jsou kvalifikační pro celostátní přehlídku klisen a klisen s hříbaty, která se uskuteční při finále skokového Kritéria mladých koní v Písku ve dnech 3. – 5. září. 
 
Pro každou kategorii (tříleté klisny, hřebečci a klisničky) je ve finále připravena zajímavá finanční dotace a chovatelé obdrží podporu na celostátní přehlídce ve formě cestovného a ustájení zdarma.
 
První přehlídka se koná již tento týden ve čtvrtek 22. července na Ptýrově a je určena pro chovatele ze středočeského a severočeského kraje. V rámci všech přehlídek probíhá také zápis klisen do plemenné knihy, takže chovatelé mají možnost zapsat i své starší klisny zdarma. Za zápis mimo svod je účtován poplatek dle ceníku ASCHK. 
 
Srpen bude chovatelskými přehlídkami plně nabitý a po Našiměřické výstavě koní pořádané 1. srpna se moravští chovatelé přesunou do Olomouce, kde bude probíhat 6. a 7. srpna dvoudenní výstava spojená s prezentací dalších plemen. Dne 7. srpna budou vystavovat západočeští chovatelé své odchovance ve Svržně a pro východočeskou oblast připravili pořadatelé z JS Valdštejnská obora přehlídku v Sedličkách na 15. srpna. Jihočeská přehlídka spojená se zkouškami výkonnosti klisen se uskuteční v Písku 19. srpna. 
 
Ze všech uvedených přehlídek bude do finále kvalifikována 1/3 zúčastněných a přímo na místě obdrží majitelé koní přihlášku na celostátní přehlídku. Veškeré informace o chovatelských akcích včetně kompletního kalendáře akcí naleznete na webu www.ceskyteplokrevnik.cz v menu Akce.
 
Foto: poskytla Hana Civišová
Zdroj: Český teplokrevník, z.s.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE