reklama 11C

Nové knihy: Bílo černá Velká pardubická a Černo bílá Velká pardubická

ikonka

V těchto dnech spatřily světlo světa dvě nové knihy z vydavatelství Lenky Gotthardové. Autorem je Pavel Fiala a pojednávají o kladrubských dostihových jezdcích – Liborovi Štenclovi, Petrovi Vozábovi, Pavlovi Liebichovi a Miroslavovi Samšiňákovi.
13.11.2020 09:05  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Pavel Fiala napsal čtyři příběhy našich kladrubských dostihových jezdců, které nakonec vydaly na dvě knížky: Bílo černá Velká pardubická a Černo bílá Velká pardubická. 
 
První kniha pojednává o životě Libora Štencla, který vyhrál s Rigolettem v roce 1993 a o Petru Vozábovi, který zvítězil v roce 1985 s Festivalem. Druhá kniha popisuje život trojnásobného vítěze VP Pavla Liebicha se Sagarem a Miroslava Samšiňáka, který ji jednak absolvoval a dále i startoval. 
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Lenka Gotthardová: Chci vydávat více knih o koních i častěji cestovat

 
„O grafickou úpravu se postarala Sandra Kocmanová (vnučka pana Jiřího Kocmana). Knihy lze objednat na www.gotthardova.cz, kde je uvedeno i více informací. Jednotlivě stojí 1. díl 280,- Kč, 2. díl 290,- Kč, obě dohromady lze pořídit za 500,- Kč,“ upřesnila Lenka Gotthardová, která společně s autorem v první polovině listopadu pokřtila knihy v areálu Střední školy chovu koní a jezdectví Kladruby nad Labem.
 
Na video ze křtu knihy se můžete podívat pod níže uvedeným odkazem…
 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE